| susipažinkime | |
|
+21bluum stella123 bloom :) CRITIC tecna WeIrDo O.o gabriel41 kristina mistre Radvilyte=) bloomyte paule Rytė flora and helia Veza-be-cukraus Mercury_girl Sweet ziede Stela bluma Flora 25 posters |
|
Autorius | Pranešimas |
---|
Flora flora
Pranešimų skaičius : 124 Age : 28 Registration date : 2007-09-23
| Temos pavadinimas: susipažinkime Tr. 10 03, 2007 10:40 am | |
| jeigu jau čia prisiregistravai turi mums apie save ką nors papasakoti mes visi įdėmiai tavęs klausome | |
|
| |
bluma bloom
Pranešimų skaičius : 10 Age : 31 Registration date : 2007-11-04
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Sk. 11 04, 2007 4:46 am | |
| sveiki, esu Migle is kazlu rudos. nesu lb didele winx gerbeja, bet man jos atrodo tikrai saunios ir mielos. dar sk zurnaliuka Magija w.i.t.c.h.. gimiau kovo 18 diena, datos nerasysiu, nes galiu pasirodyti lb maza xD lb megstu susirasineti inernete ir per skype. [jai kas norit artimiau susipazinti, susiraskite mane skype: gintare195 na megstu kompiuterinius zaidimus s masinomis. lankau muzikos mokykla, jau 3 kl. groju fortepijonu, bet ketinu mesti, nes uzima lb daug laiko, ir nelieka laiko liksmybems, o tokias as dievinu. xP daugiau apie mane: esu linksma, uzsispyrusi, niekada neklausau nei mokytoju, nei seimos [nors turiu tik mama], apskritai, negerbiu net suaugusiuju. nors jai pamatytumete mane is pirmo zvilgsnio, sakytumete, kad esu angeliukas... bet... ne! netikiu dievu, nei angelais [nu bet patinka stai toki pan. engelai kaip sis mano avatraas... nu biski pasakysiu, bet norit tikekit, norit ne. tikiu i velnia, nekenciu sviesos, nes tik nakty man geriau ir linksmiau, esu lunatike [nu taip visi sako, nes tik nakty... jau sakiau], dievinu varles, rupuzes...megstamiausios spalvos- tamsiai raudona ir juoda. Na ka dar Jums papasakoti? net nezn... jai kils ?, tai kl... | |
|
| |
Stela stella
Pranešimų skaičius : 24 Age : 28 Location : Ten, kur tu manęs niekada nerasi... Registration date : 2007-11-07
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Tr. 11 07, 2007 10:25 am | |
| Sveiki! Aš esu Rugilė. Gyvenu Panevėžyje, turiu mažą išdykusį brolį, mamą ir tėtį. Lankau muzikos mokykla. Penkis metus groju fortepijonu [labai panašiai kaip Miglė]. Dar lankau šokių būrelį. Visos savaitės dienos man užimtos, tad įvairiausioms pramogoms man lieka tik savaitgaliai... Bet džiaugiuosi galėdama tobulėti jau ir vaikystėje . Turiu begales diplomų, padėkos raštų... Mėgstu: Žaisti su kompiuteriu Skaityti Žiūrėti Winx filmuką Mano mėgiamiausios pamokos: Lietuvių kalba Anglų kalba Mano el. pašto adresas rugile990@gmail.com , o mano skype mergaiciuke1332. Mano mėgiamiausios spalvos: Oranžinė Žydra Mėiamiausios internetinės svetainės: www.magicas.forumotion.comwww.one.ltwww.point.ltTai tiek apie mane... Jei ko nors norėsite paklausti klauskite per mano el. paštą [nerašykite į skype, nes dabar jis man neveikia...] | |
|
| |
ziede bloom
Pranešimų skaičius : 7 Registration date : 2007-11-12
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Pir. 11 12, 2007 8:02 am | |
| Sveiki, as Laura Nechajute is Joniskio.Gimiau 1996-11-18d greit mano gimtadienis.Mano pavarde rusiska [man negrazi] nors is mano giminiu niekas nera rusas nebent koks prosenelis...As labai, labai megstu skaityti magijos zurnaliukus,megstu sokti,dainuoti,piesti,ziureti winx filmuka,ir viskas kas susije su magija.Uzaugusi noreciau buti kriminaliste man labai patinka viska tirti,visokius negyvelius ziureti ir t.t. ...Gal dar noreciau buti kokios firmos direktore . Einu i Joniskio "saules" vidurines mokykla esu 5b klaseje,lankau aerobikos sokiu bureli.Megstamiausios pamokos kuno kultura,darbai,daile.Myliu 1 berniuka, bet jis manimi nesidomi ir man labai skaudu...Jo vardas Benas gal kitiem jo vardas ir negrazus bet man jis labai grazus Jeigu uzaugusi istekeciau buciau Slekoniene nes jis Slekonis :DDDMan jo pavarde visai gera nera negrazi ...Jam 11 metu man jis labai patinka. Mano seimos nariai mama, as ir sese.Sese gyvena Airijoje per kaledas grys! Labai,labai laukiu nes ziauriai pasiilgau.Mano mamos vardas Dalia seses Agneta.Mano tevai issiskyre nes jis susirado kita [nesikeiksiu _ _ _ _ _,_ _ _ _ _ ......]Megstu labai buti prie kompiuterio nes susirgau kompiuterio manija! Man patinka bloma [ziede] ir kornelija heil.Bunu dazniausiai svetainese: www.point.lt www.clubpenguin.com www.visiskaislaptai.forumup.com www.magicwitch.forumup.com ir t.t.jeigu ko nors noresite manes paklausti tai klauskite per PM ... | |
|
| |
Sweet flora
Pranešimų skaičius : 19 Age : 29 Registration date : 2008-01-05
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Št. 01 05, 2008 11:08 am | |
| labutis esu erika is vilniaus.. man 12m.. be galo myliu zirgus.. megstu dainuoti, sokti ir jodineti... esu labai uzsispyrus mergaiciuke...! ka noriu ta ir gaunu! dazniausej esu visu tevu kosmaras... turiu begalybe draugu bet noreciau ju tureti dar daugiau... ne del skaiciaus o del to kad tureciau su kuo bendrauti!!!juk kai kompanija didesne linxmiau ane?? namie auginu kaciuka 2sunis ir paliuka (degu) .. na dar savo sese!!! jei ka noretumete suzinoti klauskit | |
|
| |
Mercury_girl Mercury_Girl
Pranešimų skaičius : 40 Age : 27 Location : Tokijus-Magija-Liokas Registration date : 2008-01-10
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Kv. 01 10, 2008 8:35 am | |
| Sveiki! Esu Liveta (ne Kazlaukienė) iš Klaipėdos. Gyvenu didelėje šeimoje kurioje yra: aš, mano mama, mano tėtis, dvi mano sesės ir brolis. Einu į 4 klasę "Nykštuko" mokykloje-darželyje. Mėgstu žiūrėt animacinius filmus "Sailor Moon", "WinX Club", "Totally Spies", "Trollz", "Code Lyoko". Neturiu naminių gyvūnėlių. Man 10 metukų. Mėgstu dainuoti, šokti, piešti, žaisti su kompiuteriu, skaityti. Turiu daug padėkos raštų. Mano mėgstamiausios pamokos yra lietuvių kalba, anglų kalba, pasaulio pažinimas ir dailė. Nemėgstu kūno kultūros. Mano mėgstamiausios spalvos: balta, rožinė, oranžinė, jūros žydrumo. Mėgstamiausios ir lankomiausios svetainės: www.one.lt www.freewebs.com/all-multikaiwww.princess-serenity.mylivepage.com http://idomus-portalas-lt.forumotion.com Mano skype: ciauskute11. Mano elektroninis paštas: ciauskute11@one.lt. Tad rašykit. Ačiū kad išklausėt. | |
|
| |
Veza-be-cukraus bloom
Pranešimų skaičius : 4 Registration date : 2008-01-26
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Št. 01 26, 2008 9:31 am | |
| Sveiki! Aš esu Raimonda. Gyvenu Alytuje, turiu mažą Sesute, mamą ir tėtį. Mėgstu: Sedeti prie kompiuterio Skaityti Žiūrėti Winx filmuką...Is winx turiu: 1Floros lele 2Bloom leles 100 kortu Ir viena kortu zaidima Mano mėgiamiausios pamokos: Technologijos Informatika Mano el. pašto adresas raimonda05@gmail.com , o mano skype raimonda05 lauksiu winx gerbeju! XD... Mano mėgiamiausios spalvos: Melyna , Geltona Mėiamiausios internetinės svetainės: www.winxclublt.forumotion.comwww.winxclublt.forumotion.comwww.h2o-film.piczo.comir daug kitu.... Tai tiek apie mane... Jei ko nors norėsite paklausti klauskite skype XD... | |
|
| |
flora and helia flora
Pranešimų skaičius : 31 Age : 27 Location : hiterfild-metamoor-alfeja Registration date : 2008-03-17
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Antr. 03 25, 2008 10:30 am | |
| labas as esu rugile is kauno... esu labai didele gerbeja - winx ir witch ... na su linksma... mokausi milikoniu vid. man 11 gimiau 1997m... megstamos internetines svetaines: www. draugas.lt - rfc www. point.lt - WitchCornelia www. gmail.com - rugileben@gmail.com jei ka dar noresit suzinot rasikit... | |
|
| |
Rytė bloom
Pranešimų skaičius : 29 Age : 26 Registration date : 2008-03-25
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Antr. 03 25, 2008 12:45 pm | |
| Sveiki aš Rytė Benešiūnaitė man 9 m. gyvenu Kaune. Mokausi Milikonių vid. 3a kl. Man patinka susirašinėti su draugais. | |
|
| |
paule ~*napažystamasis*~
Pranešimų skaičius : 8 Age : 30 Registration date : 2008-03-30
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Sk. 03 30, 2008 1:48 am | |
| sweikuciai as esu pauleis pakruojo man 11 metu lankau pakruojo "zemynos"pagrindine mokykla 4b kl. as auginu kaciuka sinsila ir suniuka...suriu wiresne sese nu aisku turiu tety ir mama... man patinka susirasineti el. laiskuciai ir SMS laiskuciais...mano tel.ezys 862483111 laukiu SMS ~ apie mane: as megstu ekstremalu gyvenima wisos dienos yra uzintos pamokom bureliais ir namu darbais nu mano mama mane vercia kalt ir kalti kad buciau kl. pirmune pokiek menusiuku mama vercia dar labiau mokytis ir tapau kl.pirmune *~ as lb mekstu dainuoti as lankau chora ir ancambly bet atsibosta :'( as gyvenu 13 gyvenima... mano megstamiausi tinklapiai yra www.one.lt(mano el pastas mistexx@one.lt) www.winxclub2.proboards50.com (sitas yra mano fr) www.draugas.ltas turiu skype paulekate per skype galime susipazinti todel lauksiu laiskuciu as lankau sokiu buleti pinimo bureli ancambly chora matematikos kluba sauguji eisma ir siuvinejimo bureli nu man lieka tik savaitgaliai laisvo poilsio as niekada nanuskykstu vietoje... mano megstamiausios pamokos yra matieka(matematika) kuno kultura ir daile...nekenciu siu pamoku:anglu lietkiu(lietuviu) pasaulio paz. nu aspie mane tiek XD | |
|
| |
bloomyte bloom
Pranešimų skaičius : 439 Age : 25 Registration date : 2008-04-13
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Sk. 04 13, 2008 6:15 am | |
| sveiki as esu Akvile. as is Vilniaus.lankau "Vilniaus Vyturio Pradine mokykla".dar auginu kanarele Lulu.ir turiu tik mama...man lb patinka susirasineti per skype.mano skype:akvilyte7. ir mano e mail pypce@yahoo.com jei nori parasyk man laiskuti ^_^ mano megstamas portalas yra www.winxclub2.proboards50.com , www.point.lt . mano megstamiausios pamokos: daile,anglu kalba,pasaulio pazinimas. | |
|
| |
Radvilyte=) stella
Pranešimų skaičius : 254 Age : 26 Registration date : 2008-05-27
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Sk. 06 15, 2008 7:48 am | |
| | |
|
| |
mistre Musa
Pranešimų skaičius : 8 Age : 27 Registration date : 2008-07-21
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Pir. 07 21, 2008 9:12 am | |
| sweikuciai as esu paule is pakruojo man 11 metu lankau pakruojo "zemynos"pagrindine mokykla lankysiu 5b kl. as auginu kaciuka sinsila ir suniuka...turiu wiresne sese nu aisku turiu tety ir mama... man patinka susirasineti el. laiskuciai ir SMS laiskuciais...mano tel.ezys 862483111 laukiu SMS smailas~ apie mane: as megstu ekstremalu gyvenima wisos dienos yra uzintos pamokom bureliais ir namu darbais smailas*~ as lankau chora ir ancambly bet atsibosta :' mano megstamiausi tinklapiai yra www.one.lt(mano el pastas mistexx@one.lt) www.winxclub2.proboards50.com (sitas yra mano fr) www.draugas.ltwww.riteriai.ltwww.spele.nlwww.travian.ltwww.friendsclub.ltas turiu skype paulekate lankau ancambly manau kad daugiau choro nebelankysiu nes ner ka weikt...manau ir kitu bureliu nenelankysiu nu gal koky lb idomu mano megstamiausios pamokos yra matieka(matematika) kuno kultura ir daile anglu kalba(kai zaidziame)...nekenciu siu pamoku:lietkiu(lietuviu) pasaulio paz. ]`
Paskutinį kartą redagavo mistre, Sk. 10 12, 2008 12:24 am. Redaguota 1 kartą | |
|
| |
kristina bloom
Pranešimų skaičius : 11 Age : 31 Location : kedainiai Registration date : 2008-08-21
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Kv. 08 21, 2008 3:04 am | |
| sveikuciai! as kristina mikenaite gyvenu kedainiuose mokaus j.paukstelio mokykloje.megstamiausios pam tai matematika ir informatika.megstamiausios spalvos melyna, violetine,raudona,zalia.viska megstju kur yra magisku galiu.lankau karate ir megsju dainuoti ir eiles kurt . | |
|
| |
gabriel41 bloom
Pranešimų skaičius : 311 Age : 25 Registration date : 2008-09-11
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Kv. 09 11, 2008 6:22 am | |
|
Paskutinį kartą redagavo gabriel41, Pen. 10 10, 2008 5:16 am. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
| |
WeIrDo O.o tecna
Pranešimų skaičius : 39 Registration date : 2008-09-20
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Št. 09 20, 2008 12:18 pm | |
| hm..as esu WeIrDo [tikro vardo nesakysiu] man 12. as is kauno. lankau kauno "Ausros" gimnazija.6kl. dar lankau muzikos mokykla. kauno A.Kacanausko muzikos mokykla. ten esu 5kl. groju fortepijonu. jau esu sudalivavusi ko0nkursuose. vienas buvo tarptautinis duetu konkursas [uzemiau 4-5 vieta] ir sicilijoje italijos sal0oje tarptautiniame konkurse. laimejau 2 vieta ir sidabrini medali. winxes gal ziurejau pries 2m. as labiau megstu w.i.t.c.h bet sugalvojau nueiti i winx foruma. megstu zudyti [if u are not stupid u know that i am joking], piesti, kurti, kalusytis muzikos, bendrauti. as daugiausiai bendrauju su mano amziaus ar vyresniais nekvailais, stilingais zmonemis. mano stlius emo, punk, sportinis.galit mane vadinti gote. dar labai megstu anime ir manga. ypac naruto. my favorite sites www.nelysk.lt http://witch-girl.keuf.net/ http://witchfan.huhohi.com/ http://animefans.forumotion.com/ [paskutiniai du yra mano kurti] norit bendrauti ir esi mano amziaus ar vyresne tai mano skype svajoone. maziai man nerasykit. gal as jums atrodau grubi bet tai tik pasekmes mano gyvenimo. | |
|
| |
tecna tecna
Pranešimų skaičius : 237 Age : 25 Location : fashion city Registration date : 2008-10-02
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Pen. 10 10, 2008 6:25 am | |
| | |
|
| |
CRITIC ~*napažystamasis*~
Pranešimų skaičius : 30 Registration date : 2009-02-05
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Kv. 02 05, 2009 3:08 am | |
| Sweiki...Visi.As Saulius arba Silvestras,ziurint i kuria mano pilietbe ziuresit,esu lietuviu lenkas...Man 17.Uzsiregestravau nes megstu teisti ir kritikuot net ir tokius dalykus kaip anime,cartoonus,amerimes,knygas,filmus ir t.t Mano hobiai muzika,daile,animacija...Lankau vokalinius kursus ,ir siemet pradesiu dailes mokykla... Muzika:True EMO of 90's,screamo,emoviolence,emocore,indie emo,ska,punk rock,hardcore,grindcore,pop punk,indie rock^^ Filmai:army of darkness,braindead,ed wood. Knygos:Terry pratcheto ir Tolkeno,dar patiko clockwork orange. Grupes:Fugazi,saetia,1905,THE DEATH OF ANNA KARINA,Circle Takes The Square,reel big fish,catch 22. | |
|
| |
bloomyte bloom
Pranešimų skaičius : 439 Age : 25 Registration date : 2008-04-13
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Sk. 02 08, 2009 5:35 am | |
| Jeigu atėjai čia visko kritikuoti,tu čia nelaukiamas. | |
|
| |
bloom :) ~*napažystamasis*~
Pranešimų skaičius : 3 Registration date : 2009-03-11
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Tr. 03 11, 2009 12:49 pm | |
| Labas esu Indre man yra 10 metu man labiausei patinka ziede is filmuko winx club | |
|
| |
bloom :) ~*napažystamasis*~
Pranešimų skaičius : 3 Registration date : 2009-03-11
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Tr. 03 11, 2009 12:51 pm | |
| | |
|
| |
CRITIC ~*napažystamasis*~
Pranešimų skaičius : 30 Registration date : 2009-02-05
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Pen. 03 13, 2009 3:15 am | |
| Malonu...
Adminai,tvarkykit ta double posta.... | |
|
| |
gabriel41 bloom
Pranešimų skaičius : 311 Age : 25 Registration date : 2008-09-11
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Pir. 03 30, 2009 8:38 am | |
| - bloomyte rašo:
- Jeigu atėjai čia visko kritikuoti,tu čia nelaukiamas.
o tu blomyte gal jam neaiskink tu ne admin | |
|
| |
stella123 ~*napažystamasis*~
Pranešimų skaičius : 12 Age : 25 Registration date : 2009-06-16
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Tr. 06 17, 2009 12:52 am | |
| | |
|
| |
bluum ~*napažystamasis*~
Pranešimų skaičius : 96 Registration date : 2009-06-04
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime Tr. 06 24, 2009 7:20 am | |
| labuckis! mano vardas Deimena pavarde Bauzyte. givenu dagiu kaime kiti gal nera tokio girdeje bet paziureje zemelapy matysis. tie kurie nori drraugauti gali but is visur man patinka skype susirasineti per ji mano skype mjunita. turiu du brolius bet vieno nebera mano brolio vardas yra Tadas o seses Raminta. man patinka arkliai, ir kaciukai. auginu persu veisles kati vardu jukis, dar zirga vardu sandra na ir namu sergetoja vardu Lordas.mekstamiausia winx'e: stella . as lankau sedos vytauto macernio gimnazija. mano mekstamiausia spalva vijoletine. na ir viens prasimas galit uzsiregint sitam forume http://winxclub.lithuanianforum.net/forum.htm tai mano drauges forumas bet labai mazai kas uzsiregino labai prasau tie kurie usireginolabai ačiu
Paskutinį kartą redagavo bluum, Tr. 07 15, 2009 11:44 am. Redaguota 2 kartus(ų) | |
|
| |
Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: susipažinkime | |
| |
|
| |
| susipažinkime | |
|